We Know Public | Werving en selectie | We Know Public

Werving & selectie in de publieke sector.

Met een diepgaand begrip van de markt, de cultuur en de specifieke uitdagingen binnen de publieke sector, zijn wij goed toegerust om jou te helpen bij het aantrekken van divers talent.

Recruitment met inhoud.Kennis en kunde. Daar staan wij voor. Wij hebben kennis van de inhoud en zijn kundig in het bemiddelen. Bij ons, intern, werken collega's die zelf ervaring hebben in het publieke domein en/of zelf ervaring hebben met marketing/communicatie. Omdat we het belangrijk vinden om jou, klant en kandidaat, écht te snappen.   

Meer weten over We Know Public?

We werken ook al samen met

Onze werkwijze bij werving & selectie.

Voor het werven en selecteren van de juiste professionals zetten wij onze gespecialiseerde kennis en ons netwerk in de communicatiebranche in. Zo matchen wij professionals en organisaties op basis van inhoud, persoonlijkheid en organisatiecultuur. Zie hier hoe wij stap voor stap te werk gaan.


Waarom
We Know Public?

Persoonlijk

We zijn allemaal mens. Met ideeën, dromen en verlangens. We zijn nieuwsgierig en luisteren. Daar begint het allemaal mee.

Gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus in de marketing en communicatie maakt ons een stevige gesprekspartner. Op het proces, én op de inhoud.

Community

Ons netwerk is ons grootste goed. Daar zorgen we goed voor, dat koesteren wij. En daar krijgen we een betrokken netwerk voor terug.

In house recruitment-marketing

Ons marketingteam zorgt dat jouw vacature of opdracht zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Dat goede en flinke netwerk aan professionals komt daarbij goed van pas.

Neem contact met ons op!

Een samenwerking met We Know Public
betekent de volgende stap voor de
groei van jouw organisatie. Ons team
staat klaar om je te leren kennen.