We Know Public | Werving en selectie | We Know Public

Werving & selectie in de publieke sector.

We kennen de markt, de cultuur en de uitdagingen van de publieke sector.  Daarom kunnen we specifiek helpen met werven, selecteren en het aannemen van divers marketingtalent. 

Recruitment met diepgang.Ben je op zoek naar een professional op het gebied van marketing, communicatie, digital of data? We Know Public biedt de helpende hand. Wij werven en selecteren professionals. Samen kijken we naar de doelen en ambities van jouw organisatie. Hierin nemen wij een adviserende rol aan wat betreft het werven en selecteren van nieuwe collega’s. Op een professionele en informele manier gaan wij actief aan de slag met het maken van de juiste match. Zo leveren wij kandidaten die echt het verschil maken voor jouw team, organisatie en doel. We Know Public heeft een intern marketingteam. Samen zorgen wij ervoor dat jouw organisatie en vacature bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht komt. Zo maken we nog sneller de perfecte match.  

Meer weten over We Know Public?

Laura Gorseling

Joep van de Voort

Manager Werving & Selectie

We werken ook al samen met

Onze werkwijze bij werving & selectie.

Voor het werven en selecteren van de juiste professionals zetten wij onze gespecialiseerde kennis en ons netwerk in de communicatiebranche in. Zo matchen wij professionals en organisaties op basis van inhoud, persoonlijkheid en organisatiecultuur. Zie hier hoe wij stap voor stap te werk gaan.


Waarom
We Know Public?

Persoonlijk

We zijn allemaal mens. Met ideeën, dromen en verlangens. We zijn nieuwsgierig en luisteren. Daar begint het allemaal mee.

Gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus in de marketing en communicatie maakt ons een stevige gesprekspartner. Op het proces, én op de inhoud.

Community

Ons netwerk is ons grootste goed. Daar zorgen we goed voor, dat koesteren wij. En daar krijgen we een betrokken netwerk voor terug.

In house recruitment-marketing

Ons marketingteam zorgt dat jouw vacature of opdracht zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Dat goede en flinke netwerk aan professionals komt daarbij goed van pas.

Neem contact met ons op!

Een samenwerking met We Know Public
betekent de volgende stap voor de
groei van jouw organisatie. Ons team
staat klaar om je te leren kennen.