We Know Public | Goede Doelen Nederland | We Know Public

Goede Doelen 
Nederland.

In het afgelopen jaar hebben wij diverse goede doelen geholpen met personeelsvraagstukken. Greenpeace, het Rode Kruis, Save the Children, het Oogfonds, en nog veel meer. Hier zijn we trots op, en niet alleen omdat het ons is gelukt om vacatures of interim opdrachten in te vullen, maar vooral ook omdat wij daarmee, op onze manier, bijdragen aan een betere wereld. Want dát drijft al deze prachtige organisaties. En daar dragen wij maar wat graag aan bij. Wij zien de samenwerking met Goede Doelen NL, waarbij wij als recruitment-bureau korting bieden aan de leden van Goede Doelen NL, dan ook als een bevestiging van onze koers én als een eer.

Werk je bij een goed doel en is jouw organisatie aangesloten bij Goede Doelen NL? Klik hier als je nieuwsgierig bent naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Heb je vragen?

Bel of mail Ruben van den Boer: ruben@weknowpublic.nl of 06 34560177.

We Know Public heeft een eigen marketingteam. Ons marketingteam zorgt dat jouw vacature of opdracht zichtbaar is bij een specifieke doelgroep. Zo trekken we de juiste kandidaten aan die het verschil kunnen maken voor jouw organisatie. Zier hieronder enkele voorbeelden van video's die ons marketingteam heeft gemaakt.


Werken bij de Hersenstichting


Werken bij het Rode Kruis


Fondsenwerver bij ParkinsonNL