We Know People | Interim bemiddeling | We Know Public

Interim-
bemiddeling in
de publieke sector.

Vind interim marketing-, digital- en communicatieprofessionals met begrip van de cultuur en de uitdagingen van de publieke sector. 

Interim-professionals
snel gevonden.

Heb je behoefte aan extra slagkracht? Bijvoorbeeld omdat een collega met zwangerschapsverlof is of omdat je binnen je team de expertise voor een bepaald project mist? We Know Public biedt de helpende hand. 

Met een netwerk van ruim 30.000 marketing- en communicatieprofessionals in onze community, bieden wij de tijdelijke oplossing voor marketing-, digital- of communicatievraagstukken. Resultaatgericht en persoonlijk gaan wij aan de slag. Hierdoor kunnen we vaak al binnen 48 uur een geschikte kandidaat voorstellen.   

Persoonlijk advies? Stuur mij een bericht!

Laura Gorseling

Majella Mulder

Manager Interim-Bemiddeling

We werken ook al samen met

Onze werkwijze bij interim-bemiddeling.

Bij interim-bemiddeling staat snelheid voorop, daarom maken wij effectief gebruik van ons netwerk. Zo weten we vaak binnen 48 uur de juiste kandidaat aan jouw organisatie voor te stellen. Lees hier hoe. 


Waarom
We Know Public?

Persoonlijk

We zijn allemaal mens. Met ideeën, dromen en verlangens. We zijn nieuwsgierig en luisteren. Daar begint het allemaal mee.

Gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus in de marketing en communicatie maakt ons een stevige gesprekspartner. Op het proces, én op de inhoud.

Community

Ons netwerk is ons grootste goed. Daar zorgen we goed voor, dat koesteren wij. En daar krijgen we een betrokken netwerk voor terug.

In house recruitment-marketing

Ons marketingteam zorgt dat jouw vacature of opdracht zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Dat goede en flinke netwerk aan professionals komt daarbij goed van pas.

Neem contact met ons op!

Een samenwerking met We Know Public
betekent de volgende stap voor de
groei van jouw organisatie. Ons team
staat klaar om je te leren kennen.