We Know People | Interim bemiddeling | We Know Public

Interim-
bemiddeling in
de publieke sector.

Vind interim communicatieprofessionals, (digital) marketeers en fondsenwervers met begrip van de cultuur en de uitdagingen in de publieke sector.

Interim-professionals
snel gevonden.

We Know Public bemiddelt communicatieprofessionals, marketeers en fondsenwervers bij maatschappelijke organisaties. Dit doen wij met open vizier en met plezier vanuit de overtuiging dat het leven niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Soms is het nodig om als organisatie snel in te spelen op veranderingen. Met de juiste interim professional kan een organisatie haar doelen efficiënt en effectief behalen, zonder zorgen over langetermijnverplichtingen. Het leven gaat snel, en onze Interim Recruitment Consultants vinden die snelheid leuk. In de meeste gevallen weten wij, vanuit ons netwerk met 30.000 professionals, binnen drie werkdagen een passende kandidaat voor te stellen. Met een glimlach, die krijg je cadeau.    

Meer weten over We Know Public?

We werken ook al samen met

Onze werkwijze bij interim-bemiddeling.

Bij interim-bemiddeling staat snelheid voorop, daarom maken wij effectief gebruik van ons netwerk. Zo weten we vaak binnen 3 werkdagen de juiste kandidaat aan jouw organisatie voor te stellen. Lees hier hoe.  


Waarom
We Know Public?

Persoonlijk

We zijn allemaal mens. Met ideeën, dromen en verlangens. We zijn nieuwsgierig en luisteren. Daar begint het allemaal mee.

Gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus in de marketing en communicatie maakt ons een stevige gesprekspartner. Op het proces, én op de inhoud.

Community

Ons netwerk is ons grootste goed. Daar zorgen we goed voor, dat koesteren wij. En daar krijgen we een betrokken netwerk voor terug.

In house recruitment-marketing

Ons marketingteam zorgt dat jouw vacature of opdracht zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Dat goede en flinke netwerk aan professionals komt daarbij goed van pas.

Neem contact met ons op!

Een samenwerking met We Know Public
betekent de volgende stap voor de
groei van jouw organisatie. Ons team
staat klaar om je te leren kennen.