We Know Public | Werkwijze | We Know Public

Mensen voorop.


Iedere organisatie is uniek, net als iedere kandidaat. We Know Public weet dat een goede klik verder gaat dan competenties en ervaring. Voor een duurzame, succesvolle samenwerking is een meer menselijke aanpak nodig.


Contact  

Een cultuur van groei.Hoe krap de arbeidsmarkt ook is, talentvolle kandidaten willen zich continu verder ontwikkelen en ontplooien. Om een divers en betrokken team te laten werken, werft We Know Public kandidaten die niet alleen aansluiten bij de cultuur van jouw organisatie, maar er ook iets aan toevoegen. Professionals en organisaties ontwikkelen sneller wanneer ze samen groeien. Daarom matchen we op inhoud, organisatiecultuur én persoonlijkheid. Omdat wij veel van onze kandidaten al jaren persoonlijk kennen, zijn wij in staat deze belofte waar te maken.


We vertellen tijdens de kennismaking graag hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het aantrekken van divers talent op het gebied van: marketing, communicatie, digital en online, data analyse, social advertising, campagnemanagement en meer.

Onze werkwijze bij werving & selectie.

Voor het werven en selecteren van de juiste professionals zetten wij onze gespecialiseerde kennis en ons netwerk in de communicatiebranche in. Zo matchen wij professionals en organisaties op basis van inhoud, persoonlijkheid en organisatiecultuur. Zie hier hoe wij stap voor stap te werk gaan.


Meer weten over We Know Public Werving & Selectie?

Laura Gorseling

Joep van de Voort

Manager Werving & Selectie


Onze werkwijze bij interim-bemiddeling.

Bij interim-bemiddeling staat snelheid voorop, daarom maken wij effectief gebruik van ons netwerk. Zo weten we vaak binnen 48 uur de juiste kandidaat aan jouw organisatie voor te stellen. Lees hier hoe. 


Meer weten over We Know Public interim-bemiddeling?

Laura Gorseling

Majella Mulder

Manager Interim-Bemiddeling

Waarom werken met We Know Public.

Persoonlijk

We zijn allemaal mens. Met ideeën, dromen en verlangens. We zijn nieuwsgierig en luisteren. Daar begint het allemaal mee.

Gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus in de marketing en communicatie maakt ons een stevige gesprekspartner. Op het proces, én op de inhoud.

Community

Ons netwerk is ons grootste goed. Daar zorgen we goed voor, dat koesteren wij. En daar krijgen we een betrokken netwerk voor terug.

In house recruitment-marketing

Ons marketingteam zorgt dat jouw vacature of opdracht zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Dat goede en flinke netwerk aan professionals komt daarbij goed van pas.

Wij werken onder andere samen met:

Neem contact met ons op!

Een samenwerking met We Know Public
betekent de volgende stap voor de
groei van jouw organisatie. Ons team
staat klaar om je te leren kennen.