We Know Public | Werkwijze | We Know Public

Mensen voorop.


Iedere organisatie is uniek, net als iedere kandidaat. We Know Public weet dat een goede klik verder gaat dan competenties en ervaring. Voor een duurzame, succesvolle samenwerking is een menselijke aanpak nodig.


Contact  

Een cultuur van groei.Talentvolle kandidaten willen zich continu verder ontwikkelen. Om een divers en betrokken team te laten werken, werft We Know Public kandidaten die niet alleen aansluiten bij de cultuur van jouw organisatie, maar er ook iets aan toevoegen. Wij matchen op inhoud, organisatiecultuur én persoonlijkheid.


Wij vertellen tijdens de kennismaking graag hoe we jouw organisatie kunnen helpen bij het aantrekken van divers talent op het gebied van (digital) marketing, communicatie en fondsenwerving.

Onze werkwijze bij werving & selectie.

Voor het werven en selecteren van de juiste professionals gebruiken wij onze kennis en kunde, én ons netwerk. Zo matchen wij professionals en organisaties op basis van inhoud, persoonlijkheid en organisatiecultuur. Zie hier hoe wij stap voor stap te werk gaan.


Onze werkwijze bij interim-bemiddeling.

Bij interim-bemiddeling moeten snelheid en kwaliteit hand in hand gaan. Wij maken effectief gebruik van ons netwerk, waardoor we in de meeste gevallen binnen drie werkdagen een passende kandidaat aan jouw organisatie voor kunnen stellen. Lees hier hoe.  


Meer weten over We Know Public?

Waarom werken met We Know Public.

Persoonlijk

We zijn allemaal mens. Met ideeën, dromen en verlangens. We zijn nieuwsgierig en luisteren. Daar begint het allemaal mee.

Gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring en focus in de marketing en communicatie maakt ons een stevige gesprekspartner. Op het proces, én op de inhoud.

Community

Ons netwerk is ons grootste goed. Daar zorgen we goed voor, dat koesteren wij. En daar krijgen we een betrokken netwerk voor terug.

In house recruitment-marketing

Ons marketingteam zorgt dat jouw vacature of opdracht zichtbaar is bij de juiste doelgroep. Dat goede en flinke netwerk aan professionals komt daarbij goed van pas.

Wij werken onder andere samen met:

Contact 

Wij staan klaar
om je te
leren kennen.