We Know Public | Prompt Marketeer | We Know Public

(Interim) Prompt 
Marketeer.


“De mogelijkheden zijn grenzeloos, van gepersonaliseerde marketing tot voorspellende analyses, AI is de sleutel tot het krijgen van geweldige inzichten en het stimuleren van buitengewone groei." 

Andrew Ng, medeoprichter Google Brain 

(Generative) AI is dé baanbrekende innovatie die een blijvende impact zal hebben op het marketing- en communicatielandschap. Prompt Marketeers maken het verschil door, zonder hoge advertentiebudgetten, snel organisch verkeer te genereren met bijvoorbeeld nieuwsbrieven en blogs. Ook kan je met AI je gehele marketing- en communicatiebeleid  analyseren, transformeren en optimaliseren. 

Als specialist in het aantrekken van digitale marketing- en communicatieprofessionals, biedt We Know People uitkomst: Interim Prompt Marketeers die jouw bedrijf snel helpen met het implementeren van en werken met AI.

Een Prompt Marketeer levert snel resultaat bij.


Implementeren van AI in de organisatie.

Voor analyse, selectie en implementatie van AI-tools gelden ongeveer dezelfde stappen als voor de selectie van elke andere software of tooling:


Ga een samenwerking met ons aan.

Een (interim) Prompt Marketeer is ideaal om snel gebruik te kunnen gaan maken van AI. Zo komt technologie binnen bereik van kleine en grote ondernemingen, die daarmee resultaat en rendement sterk kunnen verbeteren. Meer weten? Laat je gegevens achter! 

Wij werken onder andere samen met: